Αποστολές

Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα με παραγγελίες άνω των 60 ευρώ. Το τιμολόγιο χρεώνεται στον πελάτη. Μεταφέρουμε τα προϊόντα μας με courier ACS σε ολόκληρη την Ελλάδα και προσφέρουμε δωρεάν αλλαγή αν υπάρχει διαφορά μεγέθους. Με την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον αριθμό αποστολής του πακέτου σας.

Οι αποστολές εντός Ελλάδας παίρνουν 2-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον προορισμό. Για εκτός οι αποστολές γίνονται με τη ACS Courier και το κόστος υπολογίζεται ανάλογα με τον προορισμό.

Ακυρώσεις

Εαν θέλετε να ακυρώσετε ή μα επιστρέψετε μια παραγγελία παρακαλούμε στείλτε ενα email στη διεύθυνση contact@freyjia.com ή επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου.

Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία μόνο εντός 2 ωρών από την ολοκλήρωσή της. Μετά, η παραγγελία σας δεν μπορεί να ακυρωθεί.

Επιστροφές

Στην πολιτική επιστροφής, τα χρήμάτά σας δεν θα σας επιστραφούν, αλλά θα αντικατασταθούν μόνο με ένα άλλο προϊόν της επιλογής σας εάν είναι στην ίδια τιμή. Εάν η τιμή διαφέρει, η διαφορά μεταξύ των προϊόντων πρέπει να καλύπτεται από τον πελάτη. Η διαδικασία επιστροφής διαρκεί 10 ημέρες. Εάν έχουν παρέλθει 10 ημερολογιακές ημέρες από τότε που λάβατε την παραγγελία σας, δεν μπορούμε να δεχτούμε την επιστροφή του προϊόντος εκτός εάν είναι δυνατόν να αποδειχθεί ότι χάθηκε κατά τη διαδικασία αποστολής.

Προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή, το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει από τη συσκευασία του

Μέχρι να φτάσει το προϊόν σε εμάς, είναι με δική σας ευθύνη, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι μεταφέρεται με ασφάλεια, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και συνεπώς η ανικανότητά του να επιστραφεί.

Προσοχή: Στην ατυχή περίπτωση που το προϊόν φτάσει σε σας κατεστραμένο, ενημερώστε μας απευθείας μέσα στην ίδια μέρα.

Εκπτωτικά προϊόντα: Μπορούν να επιστραφούν μόνο προϊόντα με αρχική τιμή και χωρίς έκπτωση. Τα προϊόντα που πωλούνται με έκπτωση δεν μπορούν να επιστραφούν.